Vinn en dag med elektriker Roald!

Vinn en dag med elektriker Roald!

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 14.06.22. Oppdatert 21.06.22.

Roald Axelsen fra Arendal skal sykle Vetterrunden 17.-18. juni. Vipps 100 kroner og gjett tiden når han kommer i mål. Følg sykelturen hans på facebook, og du kan legge inn nye bud (nesten) hele veien inn!

Roald er en av koordinatorene for innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær. Det flotte arbeidet som gjøres på Beitostølen Helsesportsenter er en sak han virkelig brenner for.

- Jeg kan garantere at hver eneste 100 lapp går til Lions Røde Fjær, med formål om å bygge familiehus på Beitostølen Helsesportsenter. På denne måten kan vi hjelpe enda flere barn og unge med funksjonsnedsettelser til å mestre hverdagen med ulike hjelpemidler, som f.eks. rullestol, sier Roald.

Helgen 17.-18. juni skal han altså sykle Vetterrunden 2022 i Sverige. Dette sykkelrittet er et av de største landeveisritt i verden med ca 20.000 påmeldte mosjonister. Runden er 315 kilometer langt med start og stopp i Mottala. 

Sjekk ruta her: https://vatternrundan.se/vatternrundan/en/

Slik deltar du

Du kan hjelpe Roald med å samle inn penger til sin hjertesak ved å sende kr. 100 til Vipps-nummer 591111 og merke Vippsen med det klokkeslettet du tror han passerer mållinjen i Motala.

Du kan tippe så mange klokkeslett du vil helt frem til siste mellomtid som er ved Godegård 3 mil fra mål. Hvert klokkeslett du tipper koster kr 100 .

Roald jobber som elektriker i Caverion Den som tipper nærmest vinner EN DAG MED ELEKTRIKER med utgangspunkt i Arendal. Premien kan deles med andre. Det er første året Roald deltar så han aner ikke selv hvor lang tid han vil bruke. 

Han starter fredagen klokken 20.30 og anslår at han går i mål 13 -16 timer. 

Følg Roald på Facebook

Road har opprettet et arrangement på Facebook der han vil oppdatere med tid og sted underveis i rittet. Følg ham og del det gjerne med flere!

Arrangementet heter Roald sykler for Lions røde Fjær: https://fb.me/e/2JiB9QbCf