Avtalen med Peugeot ruller fortsatt

Avtalen med Peugeot ruller fortsatt

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 07.12.21.

Lions Norge og Beitostølen Helsesportsenter har en gjensidig samarbeidsavtale med Peugeot i forbindelse med innsamlingsaksjonen.

Lions Røde Fjær går til å bygge et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Senteret jobber for at alle barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelse, etnisk bakgrunn og bosted.

Avtalen med Peugeot er todelt. Peugeot stiller til disposisjon to 5008 GT Line biler, vakkert foliert med aksjonens logo, som skal bidra til markedsføringen av aksjonen. Den ene bilen skal brukes av ansatte ved BHSS, den andre av Lions Norge. - Vi er veldig glade for å ha Peugeot med på laget. De to bilene vil synliggjøre aksjonen på en fantastisk måte, sier Hroar Thorsen, generalsekretær i Lions Norge.

- Vi på BHSS er så stolte over å ha Lions som våre venner. At de frivillige stiller opp for oss er jo fantastisk. Det er stas å kunne markedsføre aksjonen med de to flotte bilene fra Peugeot, sier Astrid Johanne Nyquist, direktør ved BHSS.

Avtalen omfatter også fordeler for Lions-medlemmer og ansatte på BHSS, som får rabatt på innkjøp av ny bil fra Peugeot. Dette gjelder alle modeller (fossile, plug in hybrid og elektrisk).

- Det betyr mye for oss å kunne bidra til aksjonen på denne måten. Vi har stor respekt for arbeidet som BHSS gjør, sier Harald Tyskeberg, salgsleder Peugeot personbil. - Vi håper på mange gode salg. Det bør også være en motivasjon at for hver solgte bil til Lions-medlemmer og ansatte på BHSS, så går 1000 kroner til aksjonen, avslutter Tyskeberg.

Rabatt til medlemmer
Informasjon om rabatten på innkjøp av ny Peugeot finner du under Medlemsfordeler

Din Peugeot
Finn din neste bil og nærmeste forhandler på Peugeot.no