Hoved- og støttebudskap

Hoved- og støttebudskap

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 27.08.21. Oppdatert 30.08.21.

Hovedbudskapet

«Lions Røde Fjær går til bygging av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. Senteret arbeider for at alle funksjonshemmede barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjon, etnisk bakgrunn og bosted».

Støttebudskap

Beitostølen Helsesportsenter tar alle barns drømmer på alvor. Her er mestring og aktivitetsglede på egne premisser det viktigste. Målet er å gjøre alle bedre rustet til å leve sine liv slik de selv ønsker.

Inntektene fra Lions Røde Fjær går til Beitostølen Helsesportsenter sitt arbeid med å gi alle barn de beste muligheter for å være aktive. Nå skal tilbudet styrkes ytterligere for å nå de barna som trenger det aller mest, uavhengig av funksjon, etnisk bakgrunn og bosted

Lions Røde Fjær vil derfor bidra til etableringen av et nytt, tilpasset familie- og kompetansehus for å styrke tilbudet til disse barna. Målet er at alle kan få gleden av aktivitetene på Beitostølen Helsesportsenter og gjennom det få økt frihet til deltagelse der de bor.

Ditt bidrag er med på å gjøre det mulig for alle barn, uavhengig av funksjon eller etnisk bakgrunn, å kunne bli mer aktive og deltagende i aktiviteter og med venner i sitt eget nærmiljø.

Vi må anerkjenne den enkeltes ressurser og gi ALLE sjansen til å oppleve mestring og frihet til å delta i samfunnet Nye støttebudskap

Kompetanseperspektiv: Gjennom praksisnær forskning har vi på Beitostølen Helsesportsenter utviklet oss til å bli en anerkjent og attraktiv samarbeidspartner for forskere i inn- og utland. Vi utvikler og deler kompetanse, det mener vi er viktig, og det vil vi gjerne fortsette med!

Historisk perspektiv: I 50 år har Beitostølen Helsesportsenter levert uvurderlige rehabiliteringstjenester for flere ti tusener av oss. Det vil vi gjerne fortsette med - og da trenger vi din hjelp!

Familieperspektiv: Vi på Beitostølen Helsesportsenter har stor tro på familien som ressurs i utviklingen av gode rehabiliteringstilbud, og ikke minst i oppfølgingen av barna i aktivitet hjemme i lokalmiljøet. Sammen skaper vi muligheter for mestring og deltakelse!

Lions Røde Fjær
Små helter – store drømmer

For å lykkes i arbeidet med å gjøre re-/habiliteringstilbudet relevant og treffsikkert for alle, uavhengig av funksjon, etnisk bakgrunn og bosted, samt for å videreutvikle Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) som et nasjonalt og internasjonalt ledende ressurssenter innenfor sitt fagfelt, ønsker BHSS å bygge familieleiligheter og fasiliteter for å drive kompetanseoverføring, forskning og formidling. De innsamlede midlene fra Lions Røde Fjær- aksjonen skal derfor gå til bygging av Lions familie- og kompetansehus ved BHSS, slik at alle små helter kan nå sine store drømmer.

Kampanjeslagord

Små helter – store drømmer.

Ditt bidrag er viktig for at alle små helter kan nå sine store drømmer.

 

Andre budskap

Hjelp oss å gjøre en forskjell! Vi er helt avhengige av ditt bidrag til Lions Røde Fjær.

Sammen skaper vi samfunnsendring.

Du kan gjøre en forskjell.

LRF_hoved- og støttebudskap.pdf