Møt hovedkomiteen og distriktskontrakter for LRF

Møt hovedkomiteen og distriktskontrakter for LRF

Publisert av Vibeke Katrine Aasland den 21.06.21. Oppdatert 30.06.21.

Lurer du på hvem som er kontaktperson for Lions Røde Fjær i ditt distrikt? Eller hvem som jobber i hovedkomiteen? Her finner du en oversikt. Vi er her for deg!

For generelle henvendelser, send en e-post til lrf@lions.no. Kontaktinformasjon til den enkelte finner du under Kontakt oss på hjemmesiden lrf.no

Hovedkomiteen (HK)

Kontakt oss/hovedkomiteen

 

Bilde: Hroar og Henning tester sine ferdigheter med rullestol.

Henning Cooch, leder for HK

Jeg har gjennom karrieren jobbet som konsulent, rådgiver og daglig leder innen kommunikasjonsbransjen. Med erfaring fra privat, offentlig og frivillig sektor har dette gitt meg en betydelig erfaringsbase.  Jeg har også vært engasjert som rådgiver overfor flere frivillige organisasjoner over mange år. Det har lært meg viktigheten av å balansere mellom de krav organisasjonen setter til de ansatte og samtidig vise respekt for den frivillige innsatsen. Som leder av hovedkomiteen Lions Røde Fjær har jeg fått en stor innsikt i det flotte arbeidet Lions har gjort og gjør. Den første Lions Røde Fjær-aksjonen bidro til byggingen av Beitostølen Helsesportsenter. Senteret har vært en suksess i over 50 år. Derfor er det utrolig givende å få være med på en ny Lions Røde Fjær, som skal bidra til at den gode utviklingen fortsetter til glede for alle dem som trenger denne fantastiske institusjonen.

Hroar Thorsen, innsamlingsleder

Jeg har sagt ja til jobben som innsamlingsleder for Lions Røde Fjær aksjon, fordi jeg mener at dette er den viktigste aksjonen Lions Norge har. Når formålet med aksjonen i tillegg er Beitostølen Helsesportssenter som er et resultat av vår Røde Fjær aksjon i 1966, var svaret enda enklere. Jeg drømmer om at vi skal gjennomføre den beste Lions Røde Fjær aksjonen noen gang, skal vi lykkes med det så trenger vi alle Lionsmedlemmers engasjement i saken. La oss i sammen skape en aksjon som hele Norge kommer til å huske i mange år slik som vi gjorde i 1966.


Tor Erik Nyquist, sekretær og kontakt Beitostølen Helsesportsenter

Jeg jobber på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Jeg har vært så heldig å få jobbet her i ganske mange år nå, både som idrettspedagog, lærer og nå i en mer administrativ lederstilling. Det å jobbe på BHSS oppleves som svært givende, spesielt i forhold til alle de menneskene man får gleden av å møte. Jeg har vært engasjert i arbeidet knyttet til LRF og BHSS i alt fra søknadsarbeidet i forkant av Riksmøtet i 2018, og ikke minst som sekretær for Hovedkomiteen siden første oppstartsmøte i juni 2018. I løpet av denne perioden har jeg blitt kjent med mange engasjerte og dyktige messesker i Lions systemet, og jeg har stor tro på at vi sammen vil kunne få til en knakende god Lions Røde Fjær aksjon i februar 2022!

 

Bilde: Jonny og Helene Steindal

Jonny Steindal, økonomi

Jeg hadde rollen som innsamlingsansvarlig i 2015 da vi samlet inn midler til MITT VALG. Da det ble besluttet at Lions skulle gjennomføres en ny Lions Røde Fjær aksjon, meldte jeg meg frivillig til å bidra i hovedkomiteen da jeg mente vi trengte noen med førstehåndskunnskap om erfaringene fra den gang. Da formålet Beitostølen Helsesportsenter ble valgt ble min motivasjon enda sterkere. Formålet er for meg noe av det beste vi kan ha. Det at vi i Lions bidrar til at barn får mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv, er hovedgrunnen til mitt medlemskap. Dette gjør Lions gjennom MITT VALG, fadderbarn, brønnutbygging og nå gjennom å  bistå til tilrettelegging av Beitostølen Helsesportsenter for flere barn med sammensatte behov. Jeg ønsker gjennom min deltagelse i hovedkomiteen å sikre at alle innsamlede midler blir håndtert på korrekt måte og at vi tilfredsstiller de regler og krav som stilles fra myndighetene, innsamlingskontrollen, våre medlemmer og ikke minst alle våre givere. Jeg ønsker oss alle en strålende vellykket aksjon!

Helene Steindal, aktiviteter

Mitt bidrag i hovedkomitéen er å være Prosjektleder for "En fjær i hatten" og idé-skaper på generelt grunnlag. Mitt engasjement bunner i likeverd for alle, at alle med funksjonsnedsettelser får en muligheter til å mestre det utstyret som må til for å håndtere hverdagslivet. Dette gjør at barn og unge kan være sammen med sine venner med hjelp av utstyr som gjør dette mulig. Det betyr at voksne kan bidra i samfunnet ellers og komme tidligere tilbake i jobb. Etter å ha vært på besøk hos Beitostølen Helsesportsenter, og fått prøve å mestre en rullestol, så er jeg overbevist om viktigheten av bidraget BHSS gir tilbake til lokalsamfunnet og den enkelte. Det er ikke så enkelt som det ser ut til. Det å mestre en rullestol vil være starten for den enkelte i å nå sine ønsker og drømmer i livet. Med prosjektet "En fjær i hatten" er målet å øke kunnskapen hos sentrale personer i kommunene om hva Beitostølen Helsesportsenter er og betyr for lokalsamfunnet. Håper vi kan få dette til sammen!

Vibeke Aasland, markedsføring

Lions Røde Fjær er jo et fantastisk prosjekt å kunne bidra til! Beitostølen betyr så mye for så mange, både gjennom helsesportsenteret, Ridderrennet og den tidligere Beitoleiren, og jeg er takknemlig for at jeg får lov til å være med på dette. Jeg er jo ansatt i Lions Norge, og den lille røde fjæra er så absolutt et lyspunkt i arbeidsdagen! 

 

Kay Arne Sørensen, partnerkoordinator og kommunekontakt

Lions Club Asker er min klubb, og sammen med klubbene i Nord-Aurdal foreslo vi Beitostølen Helsesportsenter som mottager av Lions Røde Fjær. Mitt engasjement for personer med funksjonsnedsettelse kommer fra min far som satt i rullestol og som var på Beitostølen en rekke ganger. I tillegg er alle mine ansatte i Joe Silver personer med funksjonsnedsettelse. I oktober har jeg vært Lionsmedlem i 35 år….utrolig hvor fort tiden flyr. Jeg var distriktsguvernør i 2009/10 og Guvernørrådsleder i 215/2016. Jeg gleder meg til aksjonen starter J

Distriktskontakter

Kontakt oss/distriktskontaktene

Distrikt 104 A


Jørgen Emor Breivik

Jeg har vært medlem i Lions Club Trondheim Heimdal siden 1997, og har jobbet som LRF-kontakt i klubben i alle år som medlem. Har vært president og  soneleder i flere år, og går på som det i neste periode også. Da distriktsguvernør Jarle spurte om jeg kunne ta vervet, takket jeg ja. Jeg synes det er givende å kunne få være med på å oppdatere det vi startet i 1966. Beitostølen føles som «vårt prosjekt». Jeg er pensjonist, men jobber litt som konsulent fortsatt. Jeg er fagutdannet metallurg og har vært i Veritas i 37 år + 4 måneder. Jeg sertifiserer bedrifter i tråd med ISO standard.

 

Distrikt 104 B


Kjell Børresen

Jeg er medlem i LC Vang og bor dermed på Hedemarken, og det er ganske sentralt i distrikt B.  Jeg har sagt ja til å være koordinator, en oppgave jeg går til med glede. Jeg hadde gleden av å være distriktsansvarlig i K-distriktet ved forrige LRF-aksjon, og det var både moro og inspirerende. Denne gangen bør det være enda lettere å motivere Lionsmedlemmene til innsamling, Beitostølen er en bauta i Røde Fjær sammenheng, og i tillegg er Helsesportsenteret i vår distrikt. Det er inspirerende å reise ute på sone- og klubbmøter med budskapet og kunne motivere våre medlemmer til innsats. Jeg har i min plan å ha med to personer til i dette informasjonsarbeidet, slik at vi kan nå alle soner og flest mulig klubber som ønsker besøk av oss. Og så er det opp til klubbene å samle inn minst 12 millioner i distrikt B. Det er klubbene og medlemmene som vet hvordan de skal skaffe pengene, alle har sine planer, kontakter og arrangementer. Jeg skal bidra med informasjon, litt kunnskap og motivasjon. Ser fram til en periode med mye aktiviteter, engasjement og moro. Stå på folkens – så greier vi vårt mål!

Distrikt 104 C

Jan Egil Friestad

Jeg er 64år, gift med Anne-Jorunn og har vært  medlem av Klepp Lions siden 1999. Har hatt verv i klubb, distrikt og distriktsråd og er nå distriktskoordinator for Lions Røde Fjær. Jeg sa ja da min distriktsguvernør spurte om jeg kunne ta vervet, og ser frem til å kunne bidra å hjelpe klubbene med å nå målet i denne flotte aksjonen.

Distrikt 104 D

Roald Axelsen

Distrikt 104 E

Trygve Elmenhorst

Jeg har vært medlem av Lions Club Drøbak siden 2008, er gift med Bjørg, som også er medlem av LC Drøbak. Vi har vært gift siden 1975, har to barn og fem barnebarn. Vi bor i Drøbak, hvilket alle burde unne seg en gang i løpet av livet. Jeg var i styret i LC Drøbak fra og med 2009 til og med 2015, soneleder i 2014 og DG i nyopprettet distrikt 104 E i 2019-2020. Jeg er mektig imponert over arbeidet i Beitostølen Helsesportsenter og gleder meg til å ta fatt i arbeidet som Lions Røde Fjær-kontakt i Distrikt 104 E. Jeg ser for meg at sone- og stormøter vil være min formidlingsarena.